Türk milleti iradesini ortaya koyacak

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Türk Milletinin iradesi hangi yönde olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi bu iradeye saygı duyacağını zaten en

Çerkezköy 16.04.2017 11:07:00 0
Türk milleti iradesini ortaya koyacak

EVET ÇIKMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

 

16 Nisan kritik Anayasa Değişikliği referandumu heyecanı tüm Türkiye'de olduğu gibi Çerkezköy'de de devam ediyor. Oyunu kullanmaya gelen vatandaşlar hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Atattürk İlkokulu 1119 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "60 günlük süreç içerisinde referandum önsesi hazırlığımızı tamamladık. Ben de geldim Atatürk İlkokulu'nda oyumu kullandım. Bugün Türk Milleti iradesini ortaya koyacak. Türk Milletinin iradesi hangi yönde olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi bu iradeye saygı duyacağını zaten en başta beyan etti. Bu sürecin başlangıç hareketini veren bir siyasi parti olarak bizler, 60 günlük referandum sürecinde çalışmalarımızı yürüttük. Bizlerde, çalışmamızın karşılığı olarak sandıktan 'evet' çıkmasını temenni ediyoruz. Bizler çalışmalarımızı bu yönde sürdürdük. Her hangi bir sıkıntı olmadan bu süreci tamamladık. Burdan tüm Çerkezköylü hemşerilerimize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Yine birlik ve beraberliğimizin devam ettiği, aramıza nifak tohumu sokmak isteyenlere karşı duracağımız güzel günler, hayırlı günler diliyorum'' dedi.

 

AYDENİZ 1093 NOLU SANDIKTA OYUNU KULLANDI

 

Halit Narin Okulu 1093 nolu sandıkta oyunu kullanan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise, '' 60 günlük bir süre içerisinde çalışmalarımızı bitirdik, artık demokrasinin tecellisi için sonuçları bekleyeceğiz. Sonuç ne çıkarsa çıksın yarın 80 milyon, bu milletin sahibi olarak, kol kola, hep birlikte bu ülke için en iyisini yapmaya çalışacaktır. Bütün seçimlerde görevli olan arkadaşlara kolay gelsin diyorum'' açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10