CHP'nin itirazı olacak

Anayasa Değişikliği Halkoylamasının ardından çıkan sonuçları değerlendiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, "Bu süreçte çalışan ve Çerkezköy'de Hayır oylar

Çerkezköy 18.04.2017 20:28:00 0
CHP

ÇERKEZKÖY’ÜN AYDINLIK İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yaptığı yazılı basın açıklaması ile referandum sonuçlarını değerlendirdi. Camcı yaptığı açıklamada, “Yapılan halk oylaması sonucunda Çerkezköy 'Hayır' derken, resmi olmayan sonuçlara göre 42 bin 924 evet, 43 bin 184 hayır oyu çıktı. Sandıklardan yüzde 49,7 evet, yüzde 50,3 hayır oyu çıkmış oldu. Devletin tüm imkanları ile evet kampanyasının yürütüldüğü referandumda Çerkezköy’de hayır oyları evet oylarından fazla çıktı. Çerkezköylüler Atatürk İlke ve Devrimlerinin yılmaz savunucuları olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Sandığa yüksek katılım gösteren ve yüzde 50.3 hayır oyu kullanarak Cumhuriyetimize sahip çıkan Çerkezköy’ün aydınlık insanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

YAPTIĞIMIZ MÜCADELE BUNDAN SONRA DA SÜRECEK

 

Referandum çalışmaları kapsamında Çerkezköy’ü ziyaret ederek Hayır için çalışan CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü’ye teşekkür eden Engin Camcı, “2 aylık yoğun tempoda Çerkezköy’e gelerek hayır oylarının artmasında emeği olan milletvekillerimize örgütüm adına gönülden teşekkür ediyorum. Gecelerini gündüzlerine katarak Çerkezköy’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda bizlere hep destek oldular. Bugüne kadar yaptığımız mücadele bundan sonra da sürecektir” dedi.

 

ORAN’A DA TEŞEKKÜR ETTİ

 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a da ayrıca teşekkür eden Camcı, “Yoğun programına Çerkezköy’ü de alarak bizleri gururlandıran Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’a da teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de bizleri ziyaret ederek, bu süreçte gücümüze güç katmıştır. Referandum çalışmaları kapsamında Çerkezköyümüzü önemseyerek partililerimizle ve vatandaşlarımızla buluşup, hayırı anlatan Umut Oran’a da örgütüm adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YOĞUN BİR ÇALIŞMA SÜRECİ GEÇİRDİK

 

13 Nisan günü Çerkezköy’de gerçekleştirilen Muharrem İnce mitingi ile ilgili de konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “Çerkezköy’e gelerek dillere destan bir miting gerçekleştirip bizleri onurlandıran Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce’ye, mitingin gerçekleşmesinde emeği geçen örgütüme ve mitinge katılan binlerce Cumhuriyet sevdalısına örgütüm adına teşekkürü bir borç bilirim. Yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bu süreçte bizlere güç veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Kadın Kolları Başkanımız Ebru Alaca ve yönetimine ve Gençlik Kolları Başkanımız Uğur Can Avcılar ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakarlık göstererek Çerkezköy’de hayır oylarının yüksek çıkmasında büyük emekleri vardır. Bu emeğin karşılığını Çerkezköy’de almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çerkezköy’e gelerek hayır için bir toplantı gerçekleştiren Meral Akşener’e de teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10