Pazar Cumartesi günü kurulacak

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi Kapalı Pazar yerinde kurulan 'Pazar pazarının' bu hafta ayni gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına denk gelmesi nedeniyle Cumarte

Çerkezköy 20.04.2017 19:16:00 0
Pazar Cumartesi günü kurulacak

Bir gün öne alındı

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Pazar günleri kurulun Pazar Pazarı’nın kurulduğu gün ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ayni güne denk gelmesi nedeniyle Pazar pazarı bir gün öne alınarak Cumartesi günü kurulacak. Bu nedenle ilçe halkımızı bilgilendirmek istedik. Ayni zamanda bayram dolayısıyla çoluk çocuğu olan ailelerinde düzenlenecek olan çocuk şenlikleri ve etkinliklerde çocuklarını seyretmek için gideceklerini de göz önünde tutarak Pazar günü tezgah açacak esnafımızın da boş yere beklememesi için bu kararı uygun gördük. Ayni zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin Pazar yerinin bulunduğu alanda yapılması nedeniyle pazar kurulumu bir gün geri çekerek Cumartesi gününe aldık. Halkımızın Pazar alışverişinden mağdur olmaması için Pazar günü kurulacak olan Pazar pazarının Cumartesi günü kurulmasını Belediyemizde uygun gördü. Pazarın Cumartesi kurulacağı konusunda bu açıklamayı yaparak halkımızı bilgilendirmek istedik”dedi.

 

PAZAR ESNAFIMIZIN MAĞDUR OLMASINI İSTEMEDİK

 

Dernek Başkan Yardımcısı Kazım Korkmaz’da: “23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Pazar pazarının bu yıl aynı güne denk gelmesi nedeniyle Pazar esnafımızın mağdur olmaması için bu hafta Pazar Pazarını Cumartesi günü kurulmasını sağlayacağız. Bu konuyu belediyemiz ve dernek yönetimimizin talebini doğrultusunda uygun gördük. Ve dernek yönetimimiz de Cumartesi günü kurulmasına karar verdi. Çerkezköy Belediye başkanlığımızda Pazar pazarının Cumartesi kurulacağını belirten bir afişi kapalı pazaryeri girişine asarak halkımıza duyuruda bulundu” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10