Zonguldak'tan kaçırılan kız Çerkezköy'de bulundu

Yaklaşık 20 gün önce Zonguldak'tan kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki G.Y., Çerkezköy'de bulundu. Tutulduğu evden kaçtığı iddia edilen genç kız 155 Polis ihbar hattını

Çerkezköy 21.04.2017 19:56:00 0
Zonguldak

EKİPLER TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Zonguldak’tan kaçırıldığını iddia eden G.Y. isimli genç kız, 155 Polis ihbar hattını arayarak yardım istediği öğrenildi. Fatih Mahallesi Torun Sokak üzerinde bir iş yerine sığınan genç kız İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince bulunduğu adresten alınırken, genç kızı kaçırdığı iddia edilen O.E.’de Çerkezköy Polisi tarafından gözaltına alındı.

 

ASAYİŞ EKİPLERİ TESLİM ALDI

 

Yaklaşık 20 gün önce G.Y.’nin Zonguldak’tan kaçırıldığı ve O.E. tarafından önce Bartın’a daha sonra da İstanbul’a götürdüğü öğrenildi. İstanbul’un ardından O.E. kaçırdığı iddia edilen genç kızı ikamet ettiği Çerkezköy’e getirdi. Bir yolunu bulup dün tutulduğu evden kaçan kız durumu Polis ihbar hattına haber verdikten sonra ekipler tarafından bulunduğu adresten teslim alındı.

 

KIZININ BULUNMASI İÇİN TELEVİZYONA ÇIKTI

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri genç kızı bulunduğu yerden aldıktan sonra O.E.’nin ikamet ettiği eve gitti. Genç kızı kaçıran şahıs apartmandan çıkacağı esnada ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer yandan 17 yaşındaki G.Y.’nin annesinin kızının kaybolmasının ardından televizyonlara çıktığı ve kızının biran önce bulunması için yardım istediği öğrenildi. 17 yaşındaki genç kızın şikâyetçi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10