GÖNÜL VERENLER DERNEĞİ ŞOFÖRLER ODASI'NA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Çerkezköy'e Gönül verenler Derneği Başkanı Murat Akay Dernek yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnci Engerli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gülnur Kocaçınar, Naciye Biber  ve Namık Aydın ile

Çerkezköy 21.04.2017 21:00:00 0
GÖNÜL VERENLER DERNEĞİ ŞOFÖRLER ODASI

Ziyarette Oda Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Buzkuş’ta hazır bulundu. Dernek yönetim kurulu üyeleri Mustafa As’a bir buket çiçek verdi.

 

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği başkanı Murat Akay ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak her zaman şoför esnafının yanında olduklarını belirtti. Akay; “bugün bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Çerkezköy’e Gönül verenler derneği olarak ilçemizdeki resmi kurum ve kuruluşlarımız ile STK’larla iyi ilişkiler içinde bulunarak ilçemizin kalkınmasını ve ayni zamanda ilçemizdeki sosyal yaşamının zenginliğine de katkı sağlamak istiyoruz. Bu nedenle ilçemizdeki Sivil toplum Kuruluşlarımızla işbirliği yaparak ilçemiz için neler yapmamız gerekiyorsa birlikte yapmayı planlıyoruz. Ayrıca dernek olarak biz her zaman şoför esnafımızın yanındayız. Sizlerin sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı biliyoruz. Bu konuda bizlere düşen bir görev var ise sizlere elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu da bilmenizi istiyoruz. Bu arada sizlerinde derneğimize onur üyesi olmanızı istiyoruz” dedi.

 

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Çerkezköy şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As’ta. “Ziyaretiniz için şahsım, Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği’nin kuruluşundan bu güne kadar yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Gerçekten yaptığınız çalışmalar ilçemizdeki diğer derneklere de olduğu gibi bölgemizdeki derneklere de örnek teşkil eden bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz. Bizler için düşündüğünüz iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası yönetimi olarak odamız üyelerine en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizlerin görevi, yasalar kapsamında üyelerimizin hak ve hukukunu korumak ve ayrıca sorunların çözümlenmesi içinde yine yasalar kapsamında gereğini yapmaya çalışıyoruz. Onur üyeliği teklifiniz içinde teşekkür ederim”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10