Çocuk Şenliği'ne katılacak çocuklar Çerkezköy'e geldiler

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında farklı şehirlerden ve yurtdışından çok sayıda öğrenci grubu

Çerkezköy 21.04.2017 21:02:00 0
Çocuk Şenliği

İLK ZİYARET KAYMAKAM ATİLLA SELAMİ ABBAN’A

 

Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında farklı şehirlerden ve yurtdışından kente gelen öğrenci grupları, öncelikle Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ile birlikte saat 11.00’da İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırım Cumhuriyeti, Arnavutluk, Van, Ankara ve Gaziantep’ten gelen öğrenci grupları Kaymakam Abban’a çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Abban, “Kentimize Böylesine anlamlı ve geniş kapsamlı bir organizasyona imza attıkları için başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere emeği geçen tüm Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

 

DOLU DOLU BİR PROGRAM HAZIRLADIK

 

Kaymakamlık Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından öğrenciler saat 11.30’da da Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulundu. Öğrencileri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde karşılayan Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm öğrenci ve sorumlu öğretmenlerle tek tek tokalaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’mizin bu yıl 2’ncisini düzenliyoruz. Bu yıl çok daha geniş kapsamlı ve dolu dolu bir program hazırladık. Bu vesile ile yurtdışından ve farklı şehirlerden öğrencilerimizi ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

KUTLAMALAR YARIN BAŞLIYOR

 

Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği programı hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Vahap Akay, “İki gün sürecek olan şenliğimiz, yarın 12.00-18.30 saatleri arasında Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizde çeşitli etkinlikle eşliğinde kutlanmaya başlanacak. 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da kortej yürüyüşümüz ile ilçe merkezimizde kutlamalarımız devam edecek. Vatan Size Minnettardır Anıtı’ndan başlayacak olan kortej yürüyüşümüz, etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapalı Pazar Yeri yanındaki alanda sona erecek. Bu vesile ile tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamalarına ve kortej yürüyüşümüze davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.  

 

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Vahap Akay konuşmasının sonunda yurtiçinden ve yurtdışından öğrenci gruplarını kente gönderen tüm yetkililere teşekkür etti. Ziyarette Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırım Cumhuriyeti, Arnavutluk, Van, Ankara ve Gaziantep’ten gelen öğrenci grupları Belediye Başkanı Akay’a çeşitli yöresel hediyeler takdim etti. Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Akay, hediyeler için de tüm öğrenci gruplarına teşekkür etti. Ziyaret sonunda Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10