Özel insanların doğum günlerine Çınar ve Mardin ailesi sponsor oldu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde Nisan ayında doğum günü olan 50 dernek üyesi için doğum günü partisi düzenledi.

Çerkezköy 23.04.2017 19:40:00 0
Özel insanların doğum günlerine Çınar ve Mardin ailesi sponsor oldu

Her ay bir sponsorun katkısıyla kutlanan doğum günü etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Necmettin Çınar ve iş adamı Yılmaz Mardin destek verdi. Kesilen pastanın ardından dernek üyesi engelliler ve katılımcılar doyasıya eğlendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Doğum günü etkinliğinde konuşma gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin “ Geleneksel olarak her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz doğum günü partileri devam ediyor. Bu etkinliğimizi ilçemizin iş adamları, hayırseverleri, sanayicileri ve esnaflarımızın destekleri ile sürdürüyoruz. Bu ayki doğum günü etkinliğimizin sponsorları Kızılpınar Mahallemizin iş adamlarından Necmettin Çınar ve Yılmaz Mardin oldu. Kendilerine şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bugün 50 dernek üyemizin doğum günü şenliğini yapacağız” diye konuştu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Konuşmaların ardından, engelli vatandaşlarla birlikte dernek yönetimi doğum günü olan dernek üyeleri birlikte doğum günü pastasını kestiler. Ardından yapılan canlı müzik eşliğinde  engelli vatandaşlar aileleriyle ve dernek yöneticileriyle birlikte halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10