Miniklerin 23 Nisan coşkusu

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe bulunan okullarda dün birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. Anaokulu ve ilkokullarda düzenlenen etkinliklerde yüzlerce öğrenci sergiledikler

Çerkezköy 24.04.2017 19:25:00 0
Miniklerin 23 Nisan coşkusu

ÖĞRETMEN VE VELİLERİNDEN TAM NOT ALDILAR

 

Çerkezköy’de ki okullarda eğitim gören öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönüllerince kutladı. İlkokul öğrencileri sınıf öğretmenleri nezaretinde uzun süre hazırlık yaparken, dün okullarda düzenlenen etkinlikler kapsamında velilerin karşısına çıktı. Atatürk İlkokulu’nda saat 11.00’da başlayan etkinliklerde yedi birinci sınıf öğrencisi ve Teakwendo ile Halk oyunları ekibi sergiledikleri performans ile velilerden ve öğretmenlerinden tam not almayı başardılar.

 

YAKLAŞIK 3 AYDA HAZIRLANDILAR

 

Yaklaşık 3 aydır sıkı bir hazırlık yapan yaklaşık 350 öğrenci şube şube gösterilerini sergilerken, Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez, düzenlenen etkinliklere katılım gösteren velilere teşekkür ederken, büyük bir özveri ile hazırlanan öğrencilerini tebrik ederek iyi eğlenceler temennisinde bulundu.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

 

Diğer yandan İlçe bulunan diğer okullarda da minik öğrenciler hazırladıklar birbirinden renkli gösteri ve şovlarla kendilerini izlemeye gelen ailelerini adeta mest ettiler. Anaokulu ve ilkokullarda düzenlenen etkinliklerde yüzlerce öğrenci sergiledikleri performanslarla büyük beğeni toplarken, gönüllerince eğlendiler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10