Akay koltuğunu Çayır'a devretti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini bir süreliğine Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencilerinden Sezgin Çayır'a devretti.

Çerkezköy 24.04.2017 19:26:00 0
Akay koltuğunu Çayır

KOLTUK KISA SÜRELİĞİNE ÇAYIR’A DEVREDİLDİ

 

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mehmet Nesim Bozkurt ve Okulun 8. Sınıf öğrencisi Sezgin Çayır ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini bir süreliğine Sezgin Çayır isimli öğrenciye devretti.

 

TALEPLER KISA SÜRE İÇİNDE YERİNE GETİRİLECEK

 

Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamına oturan Raif Dinçkök Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Sezgin Çayır’dan yapılmasını istediği çalışmalar hakkında bilgi alırken, Küçük Başkan Sezgin Çayır da Raif Dinçkök Ortaokulu içinde ve etrafında bahçe ve kaldırım düzenlemesi yapılmasını; ayrıca okula spor malzemesi yardımında bulunulmasını istedi. Sezgin Çayır’ın isteklerini not alan Başkan Akay, taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğinin sözünü verdi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10