AGP DEN TRAKYADA BÜYÜK HIDIRELLEZ ŞÖLENİ

Aydın Gençlik Platformundan büyük hıdrellez şöleni kurulduğu günden bu yana Aydın Gençlik platformu olarak bir çok önemli projelere ve etkinliklere İmza atan Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanlığ?

Tekirdağ 25.04.2017 09:01:00 0
AGP DEN TRAKYADA BÜYÜK HIDIRELLEZ ŞÖLENİ

Trakya da ilk kez bir sivil toplum kuruluşun düzenlediği bu organizasyona Tekirdağ Valiliği de manevi desteklerini vererek Tekirdağ Namık Kemal Stadını 05.05.2017 Mayısta hıdrellez şenlikleri için tahsis etti Aydın Gençlik Platformu Başkanı M. Talha ENİS. İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili Trakya halkının sevdiği sanatçı Balık AYHAN Muratlı AKP İlçe Başkanı Metin ARICI. Ve Basın Mensupları İle Tekirdağ Valisi Sn. Mehmet CEYLAN’I Ziyaret ederek etkinlik hakkında Bilgiler verdi Aydın Gençlik Platformu Başkanı Sn M. Talha Enis ve beraberindeki heyetin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Sn. Vali Ceylan Sn Enis’e Yapmış oldukları Etkinliklerle ülkemizin geleceği Türk Gençliğine örnek bir genç oldukları için teşekkürler ederek manevi desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

 

Genel Başkan M.Talha ENİS önderliğinde geçen yıl kurulan Aydın Gençlik Platformu kısa zamanda Türk Gençliğinin Aydınlık yarınlara bakış açısı oldu Vatanını Milletini Bayrağını Devletini seven gençlerin oluşumu olan Aydın Gençlik Platformu Türk Gençliğine yakışır Bir oluşumun harekatını başlatarak kısa zamanda kamuoyunda kendinden söz ettirdi Vermiş olduğu demeçte Aydın Gençlik Platformunun Türk Gençliğine yeni Türkiye’de bir ivme getirdiklerini belirten Enis şöyle dedi.

 

İstanbulda yaşayan Tekirdağlı olarak Bu topraklara gelmek mutluluk ve heyecan veriyor bu vesileyle memleketimize de önem vermenin bir görev olduğunu addediyorum tabi bizim genel şiarımızda Türkiye toprakları eşittir insanlarımız eşittir. Bizler bir buçuk senedir başlattığımız bu kutlu yolda çalışmalarımızı birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında gayret ve üretim topluluğu yetiştirme bilincinde bir gurup hizmetkârız. Bu bağlamda da programlarımıza etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Referandum öncesi Murat’lıda bir miting ve konser düzenledik. Şimdi Yakın zamanda Tekirdağ’da bir ilk olarak hıdrellez programı düzenleyeceğiz. 5 Mayıs’ta hem Hıdrellezin anlamını halkımızla birlikte yaşayacağız hem de konserler eşliğinde birlik beraberliğimizi vurgulayacağız. Bu Etkinliğe tüm halkımız davetlidir. AKP il başkanlığı da ziyaret eden Enis şöyle devam etti.

 

Tabi ben kendimden bahsetmem gerekirse bu topraklarda beş kuşağım ve hamd ediyorum ki davasına sahip çıkan bir ailem var. Dedem rahmetli Hacı Rafet Enis el emin olmuştur, MSP, MHP ve AKP kurucu başkanlığını yapmıştır. Muratlı ilçesinde babacım bugüne kadar birçok vakıf dernek kuruculuğu ve mütevelliği yapmıştır. Bizler de onların çizdiği bu yolda gitmeye çalışıyoruz, bir adım daha nasıl ileri götürürüz mücadelesi veriyoruz.

 

Bu hasabiyetle bende bugün memleketim olan Tekirdağ’dan doğduğumdan beri davasında bulunduğum Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucu başkanlığı yaptığı partiden üyeliğimi gerçekleştiriyorum. Bunun anlamı benim için çok büyük referandumun evet ile neticelenmesiyle partisine tekrar üyeliğine giren Reisi cumhurumla aynı yılda üye olduğum için bu teveccühünden dolayı da Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yücel bey’e de çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah. Hıdrellez

 

Halk arasında Hızır'ın İlyas Aleyhi selamın sahip olduğuna inanılan vasıflar insanlara şifa, sağlık, uğur getirdiği tabiattaki diriliş, uyanış ve canlılığın insana yansıması şeklinde ortaya çıkar barış, mutluluk, sağlık, refah getirdiğine inanılan bir kurtarıcı güç olarak düşünür. Bu vesile ile hıdrellezin bereketi uğuru ülkemize memleketimize refah getirsin dileriz. Etkinlikte de Balık Ayhan Ümmiye Rumeli Cüneyt ve Trakya halk oyunları ekibi sahne alacaklar Ayrıca geleneksel Etli Pilav dağıtılacaktır.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10