Beyzade 3. kez damakları tatlandıracak

3. şubesini Çerkezköy Cambazlar Sokak üzerinde hizmete sunan Beyzade Kebap Restaurant, dün saat 12.00'da düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye

Çerkezköy 4.05.2017 19:46:00 0
Beyzade 3. kez damakları tatlandıracak

YÖRESEL SANATÇILAR KATILDI

 

Cambazlar Sokak üzerinde hizmete sunulan Beyzade Kebap Restaurant'ın açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve işletme ortakları Bahattin Deyiş, Halil Deyiş ve Erdal Deme'nin konukları katıldı. Izgara ürünlerinin revaçta olduğu işletmenin açılışında ayrıca Güneydoğu yöresine has sanatçılar sahne alarak dinleyicilere yemeklerin dışında müzik ziyafeti de sunuldu.

 

600 METREKARE VE 20 ÇALIŞANI İLE HİZMETE HAZIR

 

İşletme sahibi Halil Deyiş, Süleymanpaşa'da 2 işletmelerinin bulunduğunu ve Çerkezköy'de de gelişen pazarda bir işletme açmaya karar verdiklerini ifade etti. 600 metrekare üzerine kurulan işletmede 20'ye yakın personel çalışıyor. Açılış konuşmasında konuklara katılım sağladığı için teşekkür eden işletmeci Halil Deyiş, ziyaretçileri kapıda ağırladı.

 

BEREKETLİ İŞLER DİLEDİ

 

Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cambazlar Sokak üzerinde hizmete sunulan işletmeye hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, "Örnek sokak projemiz kapsamında tamamlanan Cambazlar Sokak'ın yanı sıra Butçular Sokak'ta da çalışmalarımız başladı. Bizler vatandaşlarımıza rahatlıkla yürüyebilecekleri alanlar yaratırken işletmecilerimiz Çerkezköy'e yakışır, kaliteli işletmeler açıyorlar. Bereketli işer dilerim" dedi.

 

BAŞKAN AKAY İLE GURUR DUYUYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da işletmenin Süleymanpaşa'da bulunan şubesinin müdavimleri arasında yer aldığını ifade ederek, işletmenin Çerkezköy'e yakışır kalitede bir tesis olduğunu ifade etti. İlçenin her yıl 10 binin üzerinde göç aldığını da vurgu yapan Başkan Albayrak, Vahap Akay için ''Onunla gurur duyuyoruz" diyerek Çerkezköy'ün kalkınması için başarılı hizmetler sunduğunu ifade etti. Hayırlı olsun temennilerinde bulunan Albayrak, işletmeciye bol kazançlar diledi.

 

ALBAYRAK ÖNEMLİ BİR REFERANS

 

"Herkese hayırlı olsun. İşletmecimize nezih bir işletme açtığı için teşekkür ediyoruz ve bizler de sık sık ziyaret edeceğiz" diyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, "Yeni işletmelerin açılıyor olması ekonominin daha iyiye gittiğinin göstergesidir. İnşallah bizde sık sık ziyaret edeceğiz. Ayrıca başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. 2017'nin ikinci yarısında ekonomi çekilmiş yay gibiydi yeni iş yerlerimizin açılması da bunun bir göstergesi. Başkan Albayrak da Süleymanpaşa'daki işletmenin müdavimi olduğunu ifade etti bence bu da iyi bir referans. Hayırlı olsun" dedi.

 

YÜKSEK SES ÖĞRENCİLERİ RAHATSIZ ETTİ

 

Yöresel sanatçıların sahne aldığı açılış töreninde katılımcılara birbirinden farklı yemeklerinin yanı sıra müzik ziyafeti de sunulurken, işletmenin yanında bulunan Özel Kültür Okulları'nda eğitim gören bazı öğrenciler yüksek sesten dolayı derse konsantre olamadıklarını ifade ederek, tepki gösterdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10