Başkan Akay çalışmaları yerinde inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek esnaflarla bir araya geldi.

Çerkezköy 5.05.2017 19:49:00 0
Başkan Akay çalışmaları yerinde inceledi

ÇIKMALARIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a incelemeler esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de eşlik etti. İlk olarak Örnek Sokaklar projesi kapsamında Butçular Sokak’ta başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akay, “Sokağımızdaki dükkânların fazla olan çıkmalarının yıkımını gerçekleştiriyoruz. Ardından buradaki içme suyu hattımızı yenileyeceğiz. Kaldırımların kaplanması, aydınlatma çalışmaları ve bisiklet yolunun da yapılmasının ardından yolumuzu asfaltlayacağız. Butçular Sokak’taki örnek sokak projesi çalışmalarını Haziran ayı içinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

 

MAYIS AYI SONUNA KADAR TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde devam eden yenileme çalışmalarını inceleyen Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 33 adet yeni hayvan barınağı yapıldı. Çalışmalar kapsamında hayvanlar için yeni gezinti alanları oluşturuluyor. Ayrıca merkezimize modern bir ameliyathane ve idari bina da yapıyoruz. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. Mayıs ayı sonuna kadar buradaki çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YÜZDE 35’LİK KISMI TAMAMLANDI

 

Başkan Akay daha sonra Veliköy Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Düğün Salonu inşaatına geçerken burada yaptığı açıklamada, “Düğün salonumuzun toplam bin 700 metrekare kapalı alanı olacak. Düğün Salonumuzun içerisinde yer alacak ve ayrı girişi olacak olan Mahalle Evimizde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar, kantin de bulunacak. Tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahne olacak. Burada vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini modern ve ferah bir ortamda yapabilecekler. Proje kapsamında çalışmaların yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlandı” diye konuştu.

 

ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

 

Son olarak Kızılpınar Mahallesine geçen Belediye Başkanı Vahap Akay, İstiklal Caddesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Kaldırım bordür çekimi ve betonlama çalışmalarında sona gelindi. Haftaya kaldırım kaplama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Akabinde de İstiklal Caddemizde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10