Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden Yaz Temizliği

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde refüjler olmak üzere şehir içinde muhtelif yerlerde bulunan yeşillik alanlarda, park ve bahçelerde yaz temizlik çalışmaların?

Çerkezköy 10.05.2017 20:40:00 0
Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı Saat Kulesi etrafındaki yeşilliklerin budanması ve buradaki yeşil alanın yabani otlardan temizlenmesiyle başlayan çalışmalar, kentin ana caddelerindeki refüjlerdeki ve yol kenarlarındaki yabani otların temizlenmesi ile devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET VERİCİ

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yetkilileri Ekipleri kentin tüm yeşillik alanlarında yabani ot temizleme çalışmalarının devam edeceği ve ayrıca bahçe ve refüjlerde ve döner kavşaklarda bulunan çiçeklik alanlarda da bakım yapılacağını belirttiler. Yetkililer, yeşil alanların bir kentin can damarlarından biri olduğunu ve bu nedenle vatandaşların yeşil alanlara sahip çıkmalarını, zarar vermemelerini ve korumalarını istediler. Park ve bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin refüjlerde temizlik yaptığını gören vatandaşlarda çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ve refüjlerdeki yabani otların temizlenmesiyle kentin görselliğinin de daha iyi bir görünüm kazandığını dile getirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10