Hiçbir şey engel değil

Sakatlar Haftası kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin dün saat 13.00'da dernek binasında düzenlediği etkinlikte sembolik olarak askere gidecek engelli erkeklere asker kıyafeti verildi, düzenlenen

Çerkezköy 10.05.2017 20:47:00 0
Hiçbir şey engel değil

SÜHEYLA USTA'DAN 25 TEKERLEKLİ SANDALYE

 

Sakatlar Haftası kapsamında dernek binasında düzenlenen etkinlikte Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü yetkilileri ve dernek üyeleri yer aldı. Hayırsever Süheyla Usta bağışladığı 4 tekerlekli sandalye ile alkış alırken, ihtiyaç sahiplerine 25 tekerlekli sandalyesi bağışlamış oldu.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Sakatlar Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilçe okullarında şiir, resim ve kompozisyon dalında düzenlediği yarışmalarda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Şiir dalında 1. olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Cemre Ada Aydın, resim dalında 1. olan Tepe Ortaokul öğrencisi Melike Can ve 2. olan Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Kahraman, kompozisyon dalında 1. olan Özel Çerkezköy Temel Lisesi öğrencisi Ecem Uslu ile 2. olan Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Görür'e ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

BİRER TEKERLEKLİ SANDALYE SÖZÜ VERİLDİ

 

Daha sonra sembolik olarak askere uğurlanacak olan engelli erkeklere aile ve dernek yöneticileri tarafından asker kıyafetleri takdim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise yaptığı konuşmasında, "Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Bu nedenle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlı olmalı, onların hayatlarını her anlamda kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapmalıyız. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevim boyunca her zaman sizlerin yanında olacağıma söz veriyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay, şehir dışında olduğu için etkinliklerinize katılamadı fakat, her zaman yanınızda olacağını belirterek selamlarını ve sevgilerini gönderdi" ifadelerini kullandı. Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Necmettin Çınar ise “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Fakat asıl önemli olan bu konuda farkındalık oluşturabilmektir. Millet olarak bu konuda duyarlı olmalıyız” dedi. Enver Bayram ve Necmettin Çınar birer adet tekerlekli sandalye sözü verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10