Işık sevenlerinin duasıyla sonsuzluğa uğurlandı

Çerkezköy siyasetinin renkli simalarından CHP Eski İl Yönetim Kurulu üyesi, Metro Matbaa ortaklarından Adem Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Işık, Kumlu Geçit Emlak Konutlarında ki ik

Çerkezköy 11.05.2017 05:58:00 0
Işık sevenlerinin duasıyla sonsuzluğa uğurlandı

EVİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

 

Metro Matbaanın ortaklarından CHP Tekirdağ Eski İl Yönetim Kurulu üyesi Adem Işık, önceki gece saat 02.30 sularında  evinde fenalaştı. Işık'a ilk müdahale ailesi tarafından yapılırken, daha sonra ise olay yerine çağrılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Işık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Çerkezköy siyasetinin ve iş dünyasının renkli simalarından birisi olan ve Çerkezköy'de uzun yıllardır matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren Adem Işık'ın cenazesi dün saat 11.00'da Kumlu Geçit Emlak Konutları A-15 Blok önüne getirilerek helallik istendi. Düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M.Zeki Gürcün, Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP İlçe Eski Başkanları Birol Öztürk, Saim Özkan, Metin Dönmez, Fedahi Güven ile Hasan Demir, Ak Partili Belediye Meclis üyesi Ayhan Çitil, CHP’li Belediye Meclis üyeleri Uğur Erem ile Binali Etyemez, MHP’li Belediye Meclis üyesi Hasan Sakallı, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday adayı İsmail Doğaroğlu, CHP’li Kapaklı Belediye Meclis üyesi Nazan Çolak, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna, CHP Çorlu İlçe Yönetim kurulu üyesi Talat Keskin, MHP Kapaklı İlçe Eski Başkanı Yusuf Çetin, Adem Işık’ın ortağı Halit Artan, Çerkezköy’de faaliyet gösteren matbaacılar ile matbaa ustaları, eş, dost ve akrabaları katıldı.  

 

AİLE FERTLERİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

 

Dua öncesinde 55 yaşındaki Adem Işık’ın annesi Zeynep Işık, eşi Aynur Işık ile çocukları Ayşenur ve Alper Işık uzun süre tabut başında gözyaşlarına boğuldular. Alınan helalliğin ardından Işık’ın tabutu cenaze aracına konulurken, taziyeleri kabul eden aile bireyleri güçlükte ayakta durabildi. Çerkezköy'de 24 yılı aşkın süredir matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren Işık'ın ani ölümü ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğarken, Işık cenazesi memleketi olan Adapazarı Orhan Cami'inde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

 

BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

 

Geçtiğimiz hafta Eşi Aynur Işık ile Umre ziyaretinden dönen Işık'ın yaklaşık 10 yıl öncede benzer bir rahatsızlıktan tedavi gördüğü öğrenildi. Çerkezköy Haber Gazetesi ailesi olarak Adem Işık’a Allah’tan rahmet, geride kalan ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10