Samsunlulardan 300 fidanlı hatıra ormanı

Çerkezköy Samsunlular Derneği tarafından Çerkezköy-Hallaçlı yolu üzerinde Hatıra Ormanı oluşturuldu. Anneler gününün de kutlandığı etkinlikte 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Çerkezköy 14.05.2017 20:25:00 0
Samsunlulardan 300 fidanlı hatıra ormanı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Samsunlular Derneği Hatıra Ormanı açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Mikail Ünlü ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

KARANFİL HEDİYE EDİLDİ

 

Davetliler Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Dernek Başkanı Enver Bayram tarafından piknik alanı girişinde karşılandı. İkramların ardından Çerkezköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Kenan Çetin eşliğinde dualar edilirken, davetliler davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendi. Programda ayrıca Anneler Günü dolayısıyla tüm davetlilere karanfil hediye edildi.

 

300 ADET FİDAN DİKİLDİ

 

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Bugün belediyemiz tarafından derneğimize hatıra ormanı oluşturulması amacıyla verilen yaklaşık 3 dönümlük alana 300 adet fidan dikeceğiz. Bu vesile ile çocuklarımızın gelecek yıllarda gölgesinde serinleyebileceği, piknik yapabilecekleri bir hatıra ormanı oluşturabilmemiz için bize bu alanı veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sonsuz teşekkürler ediyoruz. Kendisi şehir dışında olduğu için programımıza katılamadı, fakat herkese selamlarını ve sevgilerini gönderdi” ifadelerine yer verdi.

 

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Bayram konuşmasının sonunda ise, “Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Bugün aynı zamanda Anneler Günü. Bu nedenle tüm annelerimize ve anne adaylarımıza karanfil dağıttık. Ayrıca en yaşlı anne, en genç anne, en yeni anne ve engelli annelerimize hediyelerimiz olacak. Bu vesile ile başta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in annesi Hz. Amine ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde annemiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın konuşmasının ardından fidan dikimi için hatıra ormanı alanına geçildi. Etkinlik sonunda 300 fidan toprakla buluşturuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Hatıra Ormanı’nın oluşturulmasında emeği geçen tüm belediye personeline de teşekkür etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10