Eğitimler tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Genç Beyinler İcat Ediyor – Uçan Hava Araçları ve Drone Eğitimi Günleri" önceki gün tamamla

Çerkezköy 15.05.2017 20:47:00 0
Eğitimler tamamlandı

“BİZLERİ FAZLASIYLA MEMNUN ETTİ”

 

Eğitim programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Türk Hava Kurumu Ankara Genel Merkezi’nden gelen eğitimcilerden Erdem Sönmez, “Çerkezköy’deki öğrencilerin Havacılık konusuna beklediğimizden çok fazla ilgili olduklarını gördük. Tahmin etmediğimiz yetenekli çocukların soruları bizi fazlası ile memnun etti. Çerkezköy’de düzenlediğimiz havacılık eğitimi gerçekten kurumumuz için ve öğrencilerimiz için yararlı olmuştur. Uçak yapmak, pilot olmak, paraşütle atlamak, planör ile uçmak ve daha birçok konuda başlangıç yapmak isteyen gençlerimiz 11 yaşında uçak yapmaya başlayabilir, 18 yaşından itibaren de hava sporları ve uçuş konularında faaliyetlere katılabilirler. Başvuru için Türkiye’nin herhangi bir yerindeki THK Şubeleri ile temasa geçmek yeterlidir. Kendim ve Türk Hava Kurumu adına, bizlere bu eğitim imkanını veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Başkan Yardımcımız Enver Bayram’a ve diğer tüm belediye personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY İÇİN VAZİFE BAŞINDAYIZ”

 

Gençlerin, öğrencilerin bilimsel ve teknik gelişimini arttırmak için her türlü imkanları sağlayacaklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Benzer teknik eğitim, bilgilendirme ve proje çalışmaları organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Çerkezköylü gençlerimizin uçak, drone, yazılımlar ve diğer ileri teknoloji işlerine ilgili olması çok güzel, belediye olarak gençlerimizin çocuklarımızın geleceği için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ayrıca yeni sosyal projelerimiz, yaşam alanlarımız halkımızın hizmetine girmektedir. Daha yaşanabilir Çerkezköy için vazife başındayız” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da, “Genç Beyinler İcat Ediyor – Uçan Hava Araçları ve Drone Eğitimi Günleri” programında Çerkezköylü öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin havacılık konusunda merak ettikleri soruları yanıtlayan THK Basın Yayın Sorumlusu Erdem Sönmez ve THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Model Uçak Öğretmeni Ferhat Güney’e teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10