Camilerde genel temizlik başladı

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü öncesinde yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı.

Kapaklı 16.05.2017 18:58:00 0
Camilerde genel temizlik başladı

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından camilerde genel temizlik çalışmaları başlatıldı. Camilerin halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapan Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerinin, halkın daha nezih bir ortamda ibadet etmesi için çalıştıkları ifade edildi.

 

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILIYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla camilerde genel temizlik çalışması yapılıyor. Avizelerinden, zemin halılarına ve duvarlarına varıncaya kadar kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Rahmetin ve bereketin bol olduğu mübarek Ramazan ayında camiler daha yoğun bir şekilde kullanılıyor. Vatandaşlarımız nezih ve ferah bir ortamda dini vecibelerini yerine getirecekler” dedi.

 

TEMİZLİK EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Başkan Mandalı, toplumun temel değerlerinden olan camilerin temizliği konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Öte yandan ilçe halkı, temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Mandalı ve ekibine teşekkür etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10