Masalım Anaokulu Ambardere'de açıldı

Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde Gülşah Kavlak ile Esra Ulaşan ortaklığında 80 öğrenci kapasiteli Özel Masalım Anaokulu dün itibariyle eğitim-öğretime açıldı. Özel Masalım Anaokulu 3-6 yaş a

Çerkezköy 18.05.2017 20:28:00 0
Masalım Anaokulu Ambardere

AÇILIŞI DÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Özel Masalım Anaokulu, Fatih Mahallesi Göknar Sokak no:12 Ambardere adresinde düzenlenen törenle açıldı. Dün saat 14.00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ile Yusuf Hayri, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

 

REHBERLİK EDİCİ GÖREVİNİN BİLİNCİNDEYİZ

 

Açılış töreni öncesinde Özel Masalım Anaokulu ortakları Gülşah Kavlak ile Esra Ulaşan davetlileri kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendiler. Anaokulu ortaklarından Esra Ulaşan, yaptığı konuşmada, “Çağdaş eğitim standartlarının eğitimin ve bilimin giderek daha büyük bir etken haline geldiği günümüzde, çocuklarımızın bilgiye ulaşarak büyümesinde bizlere de büyük sorumluluk düşmektedir. Çocuklarımızın aile içi eğitimden interaktif eğitime geçişte ilk adımı olan okul öncesi eğitimi, çocuklarımızın en eğlenceli ve en kolay yoldan ulaşabilmesi için Özel Masalım Anaokulu rehberlik edici görevinin bilincindedir” dedi.

 

ELEMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Ulaşan konuşmasının sonunda ise, “Tam burada da misyonumuz çocuklarımızın bilgiye olan açlığını, ilgi ve sevgisiyle doyurmaktır. Okulumuz öğretmenlerinden, aşçısına tüm emektarları bu eğitim sürecinin bir dişlisi olmaya gönüllüdür. Ülkemizi emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl çocukların emin adımlarla yürüyebilmesi için biz ve mesai arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Esra Ulaşan’ın ardından konuşan Belediye Başkan yardımcısı Enver Bayram ise, “Çerkezköy’ümüzde ticari anlamda katkıda bulunmak adına birçok açılışa gidiyoruz ve çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bu kurumu da açmak bize nasip oldu. Belediye başkanımız toplantısı olduğu için gelemedi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah böyle kurumlar çoğalarak devam eder. Çerkezköy’e faydalı nesiller yetiştirmek için inşallah ilk adımları burada atarlar” ifadelerine yer verdi.

 

DAVETLİLERE ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU

 

Konuşmaların ardından anaokulunun açılış kurdelesi kesildi. Davetliler yeni açılan anaokulunun içerisini gezmelerinin ardından kendilerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10