İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Çerkezköy ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 50 aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımı yaptı.

Çerkezköy 19.05.2017 19:53:00 0
İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

İHTİYAÇ SAHİPLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy’e Gönül  Verenler Derneği Başkanı Murat Akay dernek olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek” Derneğimizi faaliyete geçirdiğimiz günlerde yaptığımız açıklamada biz alışıla geçmiş derneklerden çok farklı olacağımızı ve kesinliklede tabela derneği olmayacağımızı, ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacağımızı ve ayni zamanda sosyal sorumluluk projelerimizle de ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağımızı belirtmiştik ”diye konuştu.

 

“50 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE GIDA YARDIMI YAPTIK”

 

Akay “ Bir yılı aşkın zamandır faaliyette bulunan derneğimiz bu kısa zaman dilimi içinde bu güne kadar bir  çok sosyal faaliyetler gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye de devam edecek. Önümüzdeki günlerde karşılayacağımız ve icra edeceğimiz. Sosyal Sorumluluk projemiz kapsamında Ramazan ayı nedeniylede ilçemizde mahallelerimizde belirlediğimiz 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduk. Gıda yardımında katkısı olan dernek üyelerimize ve esnaflarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan ayı gıda yardımlarını daha da arttırarak daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10