Alkollü Mekanlara Denetim Gerçekleştirildi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, Kumbağ ve Barbaros'ta bulunan gece kulüpleri ve alkollü restoranlarda eş zamanlÄ?

Süleymanpaşa 22.05.2017 20:49:00 0
Alkollü Mekanlara Denetim Gerçekleştirildi

DENETİMLERE BAŞKAN EŞKİNAT DA KATILDI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı denetimlerde Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince umuma açık istirahat yerleri ile ilgili mevzuatlar çerçevesinde ilçe merkezinde faaliyet gösteren, gece kulüpleri ve alkollü lokantalarda, işyeri açma ruhsatı ve canlı müzik ruhsatı başta olmak üzere, mesul müdürlük, satışa sunulan ürünler ve genel temizlik kuralları kontrol edildi.

 

JANDARMA, KAÇAK İÇKİ KONTROLÜ YAPTI

 

İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli üst araması ve kimlik kontrolü, (TAPDK) Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Belgesi, (BÜİS) Barkotlu Ürünleri İnceleme Sistemi ile mekânlarda bulunan içkilerin kaçak olup olmadığını kontrol ederken çalışanların çalışma belgelerini de kontrol etti.

 

MEVZUATLARA UYMAYAN İŞLETMELERE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI

 

Zabıta ve Jandarma ekipleri,  yapılan denetimler kapsamında, mevzuat kurallarına aykırı davranan bazı iş yerlerine idari yaptırım uygularken, bazı iş yerlerine de eksiklerini tamamlaması ve kurallara uyulması hususunda uyarılarda bulunuldu.

 

EŞKİNAT: ’’KALİTELİ HİZMET SUNAN ESNAFLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM’’

 

Gece saat 11 sularında başlayıp, geç saatlere kadar devam eden asayiş ve huzur uygulaması ile denetimlerin akabinde açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Halkımızın huzuru ve sağlığını korumak için bize destek veren İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile birlikte alkollü restoranları ve gece kulüplerini denetledik. Bizim için en önemli konuların başında halkımızın özellikle gıda güvenliğinin sağlanmasıdır. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren esnaflarımızı tebrik ediyorum. Halkımızın sağlığını korumak ve kollamak adına bu gece İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile beraber çalıştık ve bundan sonrada diğer kurumlar ile koordineli çalışarak, rutin bir şekilde denetimlerimiz devam edecektir’’ diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10