Ak Parti iftarı vatandaşların evinde açacak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Sosyal Politikalar ile Halkla İlişkiler Başkanlığı öncülüğünde ihtiyaç sahibi ailelere iftar öncesi gıda yardımı yapılarak iftarların da birlikte a

Çerkezköy 29.05.2017 02:37:00 0
Ak Parti iftarı vatandaşların evinde açacak

BEREKETİ PAYLAŞALIM İYİLİKTE BULUŞALIM

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen çat kapı ziyaretleri bu sene de devam ediyor. Ak Parti İlçe Teşkilatı, Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Başkanlığı öncülüğünde Ana Kademe, Kadın ve Geçlik kolları ile birlikte ‘Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım’ sloganıyla ziyaretlerine başladı.

 

DERTLERİNE DERMAN OLACAĞIZ

 

Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı götürerek iftarda buluşacaklarını ifade eden İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Ailelerimizle birlikte oruçlarımızı açacağız. Ramazan ayı bereket ayı, birlik beraberlik ayı, paylaşma ayıdır. Biz de bu vesile ile vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak, sofralarını paylaşacağız. Vatandaşlarımızın sıkıntı ve dertlerini dinleyerek sıkıntılarını gidermeye, dertlerine derman olmaya çalışacağız” dedi.

 

HUZUR GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni eden İlçe Başkanı Öğe, “Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenab-ı Mevlamdan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10