Çorlu'da 1000 Kişilik İftar Şöleni

Çorlu Belediyesi bu yıl iftar programlarının ilkini Çorlu Belediyesi Aşevi'nde gerçekleştirdi. İkram çeşmesinden şerbet ikramının da yapıldığı iftar yemeğine yaklaşık 1000 kişi katıld?

Çorlu 29.05.2017 23:49:00 0
Çorlu

KAYMAKAM KILIÇ VE BAŞKAN BAYSAN’DA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR AÇTI

 

Çorlu Belediyesi Ramazan ayının ilk toplu iftar yemeğini önceki gün Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verdi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye  Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı’nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile belediye personelinin de katıldığı 2017 yılının ilk iftar sofrasında yaklaşık 1.000 kişi katıldı.  

 

KATILIMCILARA ŞERBET İKRAMIDA YAPILDI

 

Genci, yaşlısı her kesimden vatandaşın aileleri ve yakınları ile katıldığı iftar yemeklerinin, mahallelerde kurulacak iftar sofralarında devam edeceğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlı olması dileklerinde bulundu. Ramazan ayının ikinci iftar yemeği yine Çorlu Belediyesi Aşevi’nde verildi. Bir hayırsever tarafından verilen iftar yemeğine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, NKÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Orta, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi'nin ikram çeşmesinden şerbet ikramı ile son buldu.

 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10