Nurullah Narin Çerkezköy'ün gururu oldu

Nurullah Narin Ortaokulu öğrencileri, Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Futsal şampiyonasında İl Birincisi olmayı başardılar. Tu

Tekirdağ 2.06.2017 17:54:00 0
Nurullah Narin Çerkezköy

ŞAMPİYONA 10-31 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENDİ

 

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Küçük Erkekler Futsal İl Şampiyonası düzenlendi. 10-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya İl genelinde 32 takım katıldı. Çerkezköy’den Tepe Ortaokulu, 125.Yıl Ortaokulu, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, 75.Yıl Ortaokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu şampiyonada boy gösteren takımlar oldu.

 

GRUBUMUZDAN BİRİNCİ ÇIKTIK

 

Şampiyona hakkında bilgi veren Nurullah Narin Ortaokulu Futsal takımı antrenörü Şenol Sinan Ekinci, “Grup maçları oynandı. B grubundan biz birinci olarak çıkarken, A grubundan da Tepe Ortaokulu birinci olarak çıktı. Çapraz maçlar oynandı ve Tekirdağ dörtlü finallerine biz, Tepe Ortaokulu, Çorlu ile Malkara temsilcileri kaldık” dedi.

 

İLK ÜÇTE ÇERKEZKÖY’DEN İKİ TAKIM YER ALDI

 

Dört takımın kendi aralarında sıralama maçları yaptığını ifade eden Ekinci, “oynanan müsabakaların ardından Nurullah Narin Ortaokulu olarak il birincisi olmayı başardık. Çorlu temsilcisi ikinci olurken, Tepe Ortaokulu Küçük Erkekler Futsal takımı da üçüncü olmaya hak kazandı. İlk üçte Çerkezköy’ün iki takımının olması bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

 

OKUL İDARESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

12-13 yaşarası 12 öğrencinin takımda yer aldığını ifade eden Şenol Sinan Ekinci, “elde ettiğimiz şampiyona küçüklerde gelinebilen en son nokta. Turnuva boyunca 36 gol atıp 12 gol yerken, en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olduk. Şampiyona boyunca bizlere takım olarak her türlü desteği veren okul idaresine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10