20 İlden 417 Satranç Ustası Bu Turnuvada Yarıştı

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden Satranç Turnuvası bitti.

Çerkezköy 5.06.2017 10:12:00 0
20 İlden 417 Satranç Ustası Bu Turnuvada Yarıştı

Toplam 20 farklı ilden 417 sporcunun kayıt yaptırdığı ve 7 kategoride düzenlenen Çerkezköy Belediyesi 6. Geleneksel Satranç Turnuvası saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı. Ardından kürsüye Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu gelerek, turnuvayı düzenleyen Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti ve sporculara başarılar diledi.

 

HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ

 

Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu’nun ardından kürsüye Belediye Başkanı Vahap Akay gelerek kısa bir açılış konuşması yaptı. Turnuvaya katılan sporculara, satranç ustalarına, hakemlere “Çerkezköy’ümüze hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza, başta Remzi Yakut Hocamıza, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilerine, Hakemlerimize teşekkür ediyorum. İki gün sürecek turnuvamızda sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumuzu bir kere daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Turnuvamızda mücadele edecek satranç ustalarımıza, hakemlerimize başarılar diliyorum.  Özellikle velilerimize çocuklarını buralara kadar getirip, iki gün süre ile destek oldukları için, bu sabrı gösterdikleri için özellikle teşekkür ediyorum.  İki gün sürecek turnuvamızda mücadele edecek tüm sporcularımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Turnuvamızın, herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Toplam 20 ilden 417 satranç ustasının kayıt yaptırdığı turnuva, dün saat 18.30’da yapılan ödül töreni ile sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10