Çerkezköy trafiğine kim el atacak?

Sanayi kenti Çerkezköy'de her geçen gün nüfusunun artması ile birlikte, araç yoğunlunun yaşanması kent içinde trafiği bir sorun haline getirdi.

Çerkezköy 6.06.2017 22:29:00 0
Çerkezköy trafiğine kim el atacak?

GELİŞİ GÜZEL PARKLAR TRAFİK AKIŞINI ENGELLİYOR

 

Özellikle TEK PARK’ın gitmesiyle birlikte Çerkezköy’ün en işlek caddelerinde gelişi güzel araç parkları trafiği alt üst etmeye başladı. Otobüs yolcu duraklarının önlerine dahi park edilen araçlar, o da yetmiyormuş gibi kavşaklara ve yaya kaldırımlarına da park etmeye başladılar. Cadde üzerine, duraklara park eden araçlar yüzünden, şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri, çoğu duraklara giremiyor ve mecburen yol ortasında indi bindi yapıyor. Trafik sıkışıklığının yaşandığı Çerkezköy’de, caddelerde çoğu zaman ambulanslar bile geçmekte zorlanıyor. Tek yön olan sokak ve caddelerde de araçların sağlı sollu park etmesi yolun daralmasına sebebiyet veriyor ve tehlikeye yol açıyor.

 

TRAFİĞİ DÜZELTMEK İÇİN KİM EL ATACAK

 

Çerkezköy’de yaşanan trafik sıkışıklığının düzeltilmesi konusunda hangi yetkili makamların sorumlu olduğunu merak eden vatandaşlar, acil bir çözüm beklediklerini dile getirdiğiler. Vatandaşlar; “Çerkezköy trafiğini düzeltmek için hangi makam yetki sahibi ise, bu sorunu acilen çözümlemesi gerekiyor. Çerkezköy’ün her geçen gün gelişen nüfusu ile birlikte, araç trafiği de yoğun oluyor. Kazasız bir günümüz bile geçmiyor’’ dediler. Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin kent içindeki trafik sorunu ile ilgili bir çalışma yaptığını da görmediklerini iddia eden vatandaşlar,“Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket edilerek bu sorun çözülebilir. Trafik zabıta ekiplerinin biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Bu konuda tüm yetkili makamların gereğini acilen yapmalarını bekliyoruz “dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10