Türk Kızılayı'nın erzak yardım kampanyası başladı

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi yardımı yapacak.

Çerkezköy 8.06.2017 19:24:00 0
Türk Kızılayı

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Kipa Alışveriş Merkezi’nde stant açtıklarını ve erzak paketlerini burada toplamaya başladıklarını belirtti. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşların yardımlarını beklediklerini söyledi.

 

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYORUZ

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Başkanı Ertan Aşut, bu yıl da erzak paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine verileceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın Kızılay Şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu konuda Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerimize her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

MUHTARLARIMIZ BİZE YARDIMCI OLUYOR

 

İhtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesinde, erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Aşut; “ İhtiyaç sahibi ailelere erzak yardımımızı mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyoruz ve daha sonra hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi olarak erzak yardımından, gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasını sağlamış oluyoruz.”  

 

FARKLI BAĞIŞ SEÇENEĞİ SUNUYORUZ

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi olarak hayırseverlere farklı bağış seçeneği sunduklarını da belirten Aşut; “Ramazan ayı bereket ayı, sevgi ve paylaşma ayıdır. İnsanlığın temeline bu kazınmıştır. Paylaşmak bizim vazgeçilmez ihtiyaçlarımızdan biridir. Bu yüzden erzak alabilecek durumda olanları, yardıma bekliyoruz. Türk Kızılayı tarafından özenle hazırlanan erzakları, veyahut anlaşmalı olduğumuz Kipa’da hazırlanan erzak paketlerini, hayırsever vatandaşlarımız, satın alarak Kızılay şubemize getirebilirler. Bizler bunları gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu şekilde yardım elini onlara uzatabilirler. Bu erzak yardım paketi kampanyamız arife gününe kadar devam edecek. Bu nedenle tüm hayırseverlerimizin yardımlarını arife gününe kadar bekliyoruz” dedi.

 

KAMPANYAYA KATKI VE DESTEK BEKLİYORUZ

 

Erzak Yardımı kampanyasında şu ana kadar Kızılay’a destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Aşut; “Özellikle belirtmeliyim ki Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan ve sağlayacak olan tüm Çerkezköylü hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin Kızılayımıza verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne her zaman güç katıyor ve katmaya da devam ediyor. Kampanya bitimine kadar duyarlı vatandaşlarımızı kampanyaya katkı ve destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10