Etkinlikler renkli görüntülerle devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile Ramazan Ayı dolayısıyla Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenen etkinlikler, birbirinden renkli görüntülerle devam ediyor.

Çerkezköy 12.06.2017 20:18:00 0
Etkinlikler renkli görüntülerle devam ediyor

TİYATROLAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile 3 Haziran Cumartesi günü ‘İftardan Sonra’ adlı tiyatro oyunu ile başlayan Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri, 4 Haziran Pazar günü ‘Ramazanda Cümbüş’ adlı tiyatro oyunu ve 5 Haziran Pazartesi günü de Halk Eğitim Merkezi Gençlik Orkestrası konseri ile devam etti. Ramazan Eğlenceleri kapsamında 6 Haziran Salı günü ise ‘Bir Faslı Şahane’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

USTA OYUNCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

 

Tiyatro oyuncusu Yalçın Özmen’in yazıp yönettiği ‘Bir Faslı Şahane’ adlı oyunda Parla Şenol, Osman Büyükercan, Salih Ünal, Sonay Özden, Murat Aytekin, Ahu Özden, Ahmet Ekinci ve Yalçın Özden rol aldı. İzleyenleri kahkahalara boğan tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatro severlerden tam not alırken, oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram usta tiyatrocuları tek tek tebrik etti.

 

RİTİM GRUBUNUN ŞOVU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Ramazan Eğlenceleri 7 Haziran Çarşamba günü Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu konseri ile devam etti. Şef F. Fahrihan Ünsal yönetimindeki koro tarafından verilen muhteşem konser ile adeta müzikseverlerin kulaklarının pası silindi. . Konser sonunda sahneye çıkarak tüm koro mensuplarını tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser öncesi sahne alan Ritim Grubu’nun şovu da büyük beğeni topladı.

 

TİYATRO 16 HAZİRAN TARİHİNE ERTELENDİ

 

8 Haziran Perşembe günü sahnelenmesi planlanan ‘Komik-i Şehir’ adlı tiyatro oyunu olumsuz hava koşulları nedeniyle 16 Haziran Cuma gününe, 9 Haziran Cuma günü gerçekleşmesi planlanan Malatyalılar Derneği etkinlikleri de 15 Haziran Perşembe gününe ertelendi. Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri 10 Haziran Cumartesi günü ‘Şaşkın’ adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi ile devam etti.

 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDILAR

 

Gökçe Seçin’in yazdığı ve usta tiyatrocu Abdullah Şahin’in hem oynayıp hem yönettiği oyunda Suna Yıldızoğlu, Yusuf Atala, Ortans Kıvanç, Toygun Ateş, Dilek Karaduman, Aylin Altunkaya, Ceren Bayır ve Sinem Çınar rol aldı. Tiyatro severlerin ilgiyle izlediği Şaşkın adlı tiyatro oyunu sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında 11 Haziran Pazar günü ise Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği etkinlikleri gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tasavvuf müziği dinletisi ve Karadeniz halk oyunları gösterileri ile başlayan etkinlikler kapsamında davetlilere keşkek ikramında bulunuldu. Gecenin finalinde ise Ses Sanatçısı Ayhan Toprak sahne aldı. Ayhan Toprak, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Çerkezköylülere müzik ziyafeti sundu. Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, yaptığı konuşmada, “Biz dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana hiçbir zaman tabela derneği olmadık. Her zaman hemşeri derneği olabilmek adına faaliyetlerimizi sürdürdük. Bu kapsamda, sivil toplum kuruluşlarından ve derneklerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve bizlerin bu gece bir araya gelmesine vesile olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

SAMSUNSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

 

Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimince günün anısına, Belediye Başkanı Akay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin’e Samsunspor forması ve teşekkür plaketi takdim edildi. Geleneksel hale gelen Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri kapsamında Çerkezköy halkı ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Akay, “Bu yıl bir ilk yaparak kültür birlikteliğini aynı alanda buluşturmak istedik. Bu yıl ki etkinliklerimizin 5 gecesini hemşeri derneklerimize ayırdık. Amacımız Çerkezköy’ün kültür birlikteliğini, ilişkilerini güçlendirmek; 81 ilden gelen vatandaşlarımızı buluşturabilmektir” dedi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

 

Vahap Akay, konuşması sonrasında kendisine hediye edilen Samsunspor forması ile 8 köşe kasketi de takarak dernek yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri bu akşam Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği etkinlikleri ile devam edecek. 14 Haziran Çarşamba günü Çerkezköy Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 15 Haziran Perşembe günü de Çerkezköy Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği etkinlikleri ile sürecek. 16 Haziran Cuma günü ‘Komik-i Şehir’ adlı tiyatro oyununun sahneleneceği etkinlikler kapsamında, 17 Haziran Cumartesi günü ise Cumhuriyet Kadınları Korosu konseri verilecek. Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri 18 Haziran Pazar günü Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 2’nci Sezon Şampiyonu, ünlü komedyen Sefa Doğanay’ın gösterisi ile sona erecek.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10