Çerkezköy'e Gönül verenler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel toplu iftar şöleni,  önceki gün eski balıkçı çarşısının olduğu TEK Park alanı ile araç t

Çerkezköy 14.06.2017 18:03:00 0
Çerkezköy

BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

 

Bir buçuk yıl önce kurulan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği ilk iftar programını geçen yıl Ramazan ayında vermiş ve dernek yönetimi aldığı karar ile her yıl geleneksel olarak yapılmasını kararlaştırmıştı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen iftar yemeğinde Dernek Başkanı Murat Akay ve yönetimi bin kişilik iftar programı düzenledi.

 

KATILIM BEKLENENDEN YOĞUN OLDU

 

Düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Dr. İsmail Doğaroğlu, Çerkezköy Belediyesi Emlak Müdürü Nevzat Kumru, TGD Çerkezköy Şube Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarı Recep Şahin, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Veteranlar Takımı futbolcuları olmak üzere her kesimden yaklaşık bin kişi katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri iftar programına katılanlarla yakından ilgilenerek yemek servislerini de bizzat kendileri yaptı. İftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Murat Akay, “Bu akşam dernek olarak ikinci iftarımızı verdik. Bizleri kırmayarak iftarımıza katılmanız bizleri onurlandırdı. Hepinize şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz ve bu aile, sanayi kenti olan Çerkezköy’ümüzü çok daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yapıyor. Yaptığımız çalışmalarımızı basına aksederek siz değerli Çerkezköy halkımızla bunları paylaşıyoruz. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerle el ele vererek Çerkezköy’ümüz için, çok daha güzel projeler hayata geçireceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu akşam ki iftarımıza katkı ve destek veren Oktav Gıdaya hem dernek olarak hem de bir Çerkezköylü olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10