Tek yöne geçiş afişlerle anlatılıyor

19 Haziran Pazartesi Günü Çerkezköy Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi'nde yapılacak olan değişiklikle, tek yöne çevrileceği haberi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına, zabıta ekipler

Çerkezköy 16.06.2017 19:14:00 0
Tek yöne geçiş afişlerle anlatılıyor

BİNLERCE AFİŞ BASILDI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin aldığı kararla birlikte 19 Haziran Pazartesi Günü’nden itibaren, araçlar Atatürk Caddesi’ni iniş yönü, Öztrak Caddesi’ni ise çıkış yönü olarak kullanacaklar. Yeni gün ile birlikte, yeni bir değişikliğe uğrayacak olan Çerkezköy halkının mağduriyet yaşamaması adına, Belediye Zabıta Ekipleri tarafından afişler dağıtılarak, halka yapılacak olan değişiklik anlatılıyor. Çerkezköy Belediyesi’nin yaptırdığı binlerce afiş, Zabıta ekipleri tarafından sokak sokak, vatandaşa dağıtılarak olası bir mağduriyetin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

 

ÖZTRAK ÇIKIŞ, ATATÜRK İNİŞ YÖNÜ OLARAK KULLANILACAK

 

Yapılacak değişiklikle birlikte, Atatürk Caddesi çift şerit olarak altı yol kavşağı yönünde iniş yönü, Öztrak Caddesi altı yol kavşağından Narin Kavşağı yönünde çıkış yönü olarak kullanılırken, Öztrak Caddesi'ndeki araçlar Köşem Kavşağı'ndan başlayarak İnan Sokak ve Makasçı Sokak güzergahından Fatih Caddesi'ne ulaşabilecek. Makasçı Sokak'tan çıkan araçlar çift yön olarak kullanılan Fatih Caddesi yönüne ve Atatürk Caddesi'ne dönüş yapabilecek.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10