Tebrik kartı ile bayram kutladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, unutulmaya yüz tutan bayramlarda tebrik kartı gönderme geleneğini bu yılda sürdürdü. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede

Çerkezköy 18.06.2017 18:17:00 0
Tebrik kartı ile bayram kutladı

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan Bayramına sayılı günler kala ilçede bulunan 100 bine yakın seçmenin yaşadığı 45 bin haneye tebrik kartı göndererek, vatandaşların bayramını kutladı. İlk olarak 2015 yılında bu uygulamaya başlayan Akay, protokol üyelerine ve vatandaşların adreslerine tek tek gönderdiği tebrik kartında “Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı. Tebrik kartının arka tarafında ise Çerkezköy Belediyesinin sosyal kültürel ve çevresel yatırımları ile Çerkezköy’deki değişimler anlatılıyor.

 

“45 BİN HANEYE TEBRİK HAZIRLADIK”

 

Bayramların hayatta büyük saygıya ve öneme sahip olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayrama özel olan ve yavaş yavaş unutulmaya yüz tutun tebrikleşme adetlerimizin canlanması için ilçemize yaşayan hemşerilerimize ulaşmak istedik. İlçe halkımıza tebrik kartı göndererek bu geleneğin yaşatılmasına katkıda bulunuyoruz. 100 bin seçmenin bulunduğu Çerkezköy’de 10 mahalleye 45 bin tebrik kartı hazırlayıp, Çerkezköy’deki hanelere tek tek ulaştırdık” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10