Protokol ilk gün bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen protokol halk bayramlaşma programı, belediye hizmet binası önünde düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay ve diğer protokol üyeleri vatandaşlarla b

Çerkezköy 25.06.2017 14:09:00 0
Protokol ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay'ın ev sahipliğini yaptığı geleneksel bayramlaşma programına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban ve eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve eşi Nurten Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Esengül Güven, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Tüm protokol üyelerinin hazır kıta bulunduğu bayramlaşma töreninde konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken, Başkan Akay törene katılan çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Program sonunda kısa bir konuşma yapan Akay, öncelikle tüm Çerkezköylülerin bayramını içten dilekleriyle kutlayarak, “Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10