'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında 4 bin aile ziyaret edildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 'Hoş Geldin bebek' Projesi kapsamında 18 ayda 4 bin aileyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

Çerkezköy 28.06.2017 22:08:00 0

PROJE KAPSAMINDA 18 AYDA 4 BİN AİLE ZİYARET EDİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin 2016 yılı Ocak ayı başında başlattığı yeni doğan bebeklere yönelik yapılan aile ziyaretlerinde 18 ayda toplamda 4 bin aile ziyaret edilerek hediyeleri verildi. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi kapsamında 4 bin aileyi ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘Hoş geldin bebek ‘projesinin kesintisiz olarak devam edeceğini ve bu projenin ayni zamanda belediyenin sosyal belediyecilik kapsamında sürdürdüğü bir çalışma olduğunu belirtti.

 

VATANDAŞ MEMNUN

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın vatandaşların düğün dernek gibi mutlu günlerinde yanlarında olduğu gibi doğumlarda da vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor. Bundan son derece mutlu olduklarını belirten aileler,”Belediye Başkanımız her zaman halkının yanında ve yardımcısı. Bizler de her zaman onun yanındayız ve destekçisiyiz. Göreve geldiği günden bu yana ilçemize birçok şeyler kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. Kentimiz tam bir şehir oldu. Sosyal yaşam onunla birlikte hayat buldu. Biz Belediye başkanımızdan memnunuz ve çalışmalarını da takdir ediyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10