Malkara'ya prestij cadde çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "11 İlçeye 11 Prestij Caddesi" kapsamında Malkara'da yapımı devam etmekte olan Prestij Caddesi'nin son durumu hakkında önceki gün saat 14.00'de başkanl?

Malkara 29.06.2017 20:00:00 0
Malkara

Prestij Caddesi toplantısına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Tevfik Demirbilek, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli teknik personeller katıldı.

 

‘’ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK’’

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “11 İlçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan kilise binasının önünden Gülbaba İş Hanı önüne kadar olan kısımda TESKİ, Türk Telekom ve TREDAŞ alt yapı ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Önümüzdeki hafta başından itibaren yerin sağlamlaştırma çalışmaları yapılıp betonu atılacak. Gülbaba İş hanı önünden 14 Kasım Caddesi tarafına doğru TESKİ, Türk Telekom ve TREDAŞ alt yapı çalışmalarını sürdürüyorlar. 14 Kasım Caddesi üzerinde TESKİ, Türk Telekom ve TREDAŞ'ın alt yapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından yüklenici firma tarafından yapılacak olan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoş görüsüne sığınıyoruz” dedi.

 

İŞ PLANI HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Gerçekleştirilen toplantının ardından İsmet İnönü Caddesi ve 14 Kasım Caddesi üzerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Tevfik Demirbilek, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli teknik personeller, Türk Telekom Malkara İşletme Şefi Nedret Çetiner, Tredaş Yetkilisi ve Yüklenici firma yetkilisi ile yapılacak olan iş planı hakkında görüştüler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10