Akgün'e ziyaretçi akını

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün önceki gün, bacaklarında üşüme ve uyuşma şikayeti ile Çerkezköy'de faaliyet gösteren Ö

Çerkezköy 30.06.2017 20:14:00 0
Akgün

Hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu Tahsin Akgün’ün şikayetini dinledikten sonra muayene etti. Ardından ekibiyle birlikte, Akgün’e tedavinin ilk aşaması olduğu belirtilen “periferik anjiyo” yapıldı.

 

MUHTARLAR’DAN AKGÜN’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Çerkezköy ve Kapaklı İlçelerinde görev yapan mahalle muhtarları, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ün ameliyat olduğunu duyar duymaz, Optimed Hastanesi’ne akın ettiler. Muhtarlarla birlikte Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz da geçmiş olsun ziyaretine gelerek, Muhtar Akgün’ü yalnız bırakmadı. Akgün’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan muhtarlar ve sevenleri,  çiçekler getirerek kendisine şifa dileklerinde bulundular. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Tahsin Akgün, kendisini ziyaret ederek yanında olan meslektaşlarına teşekkür etti. Tahsin Akgün, kendisini ameliyat eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Mehmet Güzeloğlu ve ekibine ve aynı zamanda kendisiyle yakından ilgilenen tüm hastane personeline teşekkür etti.

 

 AKGÜN HASTANEYE ÜŞÜME VE UYUŞMA ŞİKAYETİ İLE BAŞVURDU

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Özel Optimed Hastanesi’ne, bacaklarında üşüme ve uyuşma şikayeti ile başvurduğunu belirten ve hastası Tahsin Akgün’ün tedavisi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Özel Optimed Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu; “Tahsin Akgün’ü başarılı bir muayeneden geçirdik. İlk muayeneyi yaptıktan sonra, sırası ile ilk olarak ultrason yaptık. Bu ultrasonu tamamen tarama amacı ile gerçekleştirdik ve durumu daha net incelememizi sağlandı. Ardından hastamız Akgün’ün şikayetleri, poliklinik muayenesi ve ultrasonda bizim anjiyo olması gerektiği konusunda destekledi” dedi.

 

‘’ŞEKER HASTASI OLMASI NEDENİYLE PERİFERİK ANJİYO İLE TAM TANIYI KOYDUK’’

 

Optimed Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu şöyle devam etti. “Tahsin Akgün şeker hastası ve bildiğiniz gibi şeker göz damarlarını etkiliyor, kalp damarlarını etkiliyor, tüm bu damarları etkilediği gibi özellikle diz altındaki atardamarlara da sık vurduğu görülüyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’e yaptığımız ultrason incelemesi sonrası, diz altındaki damarlarda akımda azalma olduğunu gözlemledik. Kendisine yaptığımız “Periferik Anjiyo” işlemi ile tam tanıyı koyduk. Tahsin beyin, her iki bacakta da dize kadar olan damarlarında, herhangi bir sıkıntı yokken, diz altındaki atardamarlarında şekere bağlı yer yer darlıklar ve tıkanıklıklar tespit edildi. Özellikle sağ bacağındaki üç atardamardan bir tanesinde ardışık, çok ciddi darlıkları vardı. Sol bacağında da bir damarı tıkalı. Biz böylece Optimed  Hastanesi doktorları olarak yaptığımız işlemle tanıyı netleştirdik. Önümüzdeki 1 hafta 10 gün içerisinde, kendisine ikinci bir anjiyo daha yapacağız. İlk işlem tanısal amaçlı yapıldı. Bu kez ikinci işlem tedavi amaçlı yapılacak. Hastanın diz altındaki tıkalı olan damarları balon anjiyoplasti ile açmayı planlıyoruz. Tedavide yapacağımız anjiyo ile her iki bacağındaki sorunu çözüp, bundan sonraki yaşamını daha konforlu idame ettirmesini sağlayacağız. Şuan kesinlikle herhangi ciddi bir sıkıntısı yok. Ancak erken teşhis, doğru tedavi ve kontrollü yaşamla sıkıntısız bir şekilde hayatına devam edecek” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10