Kapaklıspor'da Aksaka dönemi

Geçtiğimiz sezon ligi 2.sırada tamamlayan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon öncesi tecrübeli Teknik Direktör Vakıf Aksaka ile anlaştı.

4.07.2017 20:20:00 0
Kapaklıspor

“ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon öncesi Teknik Direktör sorununu Vakıf Aksaka ile giderdi. Önceki gün kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşma gerçekleştiren tecrübeli Teknik Direktör Vakıf Aksaka “ Geçen sezon Kapaklıspor ligde göze hoş gelen bir futbol ortaya koyarak ligi ikinci sırada tamamladı. Kapaklıspor ile anlaştığım için mutluyum. Bu yıl tecrübeli bir ekip kurarak sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz” diye konuştu.

 

“TRANSFERLER BAŞLAYACAK”

 

Daha önce Çorluspor, Çantaspor, Silivri Mimarsinanspor, Ulaşspor, 1911 Çerkezköyspor,1461 Karadenizspor ve son olarak ise Çorlu Kültüspor’da  görev yapan tecrübeli adamın önümüzdeki sezon Kapaklıspor’un başında olacağını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ Vasıf Aksaka’nın bizzat yönetime sunmuş oludğu rapor doğrultusunda bazı futbolcular ile görüşüyoruz. Bu futbolcularımız da önümüzdeki günlerde Kapaklı’ya gelip takımımız ile sözleşme imzalayacaklar. Bu anlaşmanın takımımıza ve Vakıf Aksaka’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10