Samet Ayaz ve Emirhan Yılmaz'ın mücadelesi tur atlamaya yetmedi

Bolu'da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Türkiye Kick Boks Point Fighting şampiyonasında Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün başarılı sporcularından olan ve Yıldızlar kategorisinde 47 k

4.07.2017 20:22:00 0
 Samet Ayaz ve Emirhan Yılmaz

Şampiyonaya iddialı hazırlanan ve hedeflerini il üç olarak belirleyen iki sporcumuz, güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilemelerine rağmen tur atlayacak sayıyı yakalayamadılar ve mağlup olarak şampiyonaya veda ettiler.

 

MÜCADELELERİ TUR ATMAYA YETMEDİ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz: “Şampiyonada minik erkeklerde 37 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Alperen Ayaz’ın ardından, Yıldızlar kategorisinde de ilk üçte yar almasını beklediğimiz Samet Ayaz ve Emirhan Yılmaz, ilk tur müsabakalarında güçlü rakiplerle eşleştiler. İyi bir mücadele sergilemelerine rağmen şansızlıklarını bir türlü kıramayarak, rakiplerine sayı nakavtı ile yenilerek şampiyonaya veda ettiler. Ancak unutulmamalıdır ki, her sporcu için katıldıkları her müsabaka yeni bir tecrübe kazanırlar. Bu iki sporcumuzun da şampiyonada yaptıkları hatalarını önümüzdeki şampiyona ve turnuvalarda göz önüne alarak, hata yapmadan başarılı olacaklarına inanıyorum. Elenmek hiçbir şeyin sonu değildir. Aksine yeni bir başlangıç ve yeni bir başarının yolunun açılmasıdır” dedi. Vural Ayaz, Şampiyonada Alperen Ayaz Minikler kategorisinde 37 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken Sudenaz Kaya’da Minik Bayanlarda ilk kez katıldığı şampiyonada Türkiye altıncılığı elde ederken, Yıldızlarda beklenen başarıyı elde edemediklerini dile getirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10