Kapaklıspor'da iç transferde üç imza

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor geçtiğimiz sezon takımın formasını başarılı bir şekilde terleten kaptan Hüseyin Karaca, savunma oyuncusu Tuna Akgüneş, kaleci

9.07.2017 21:48:00 0
Kapaklıspor

BİR YILLIK ANLAŞMA

 

Özellikle geçtiğimiz yıl başarı yakaladığı kadroyu bozmak istemeyen ve bu nedenle de iç transfere ağırlık veren Kapaklıspor geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren kaptan Hüseyin Karaca, savunma oyuncusu Tuna Akgüneş, kaleci Uğur Akyıldız ile tekrar anlaştı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde üç oyuncu da kendisini Kapaklıspor’lu bir yıl yapan imzaları attılar.

 

“TRANSFERLER SÜRECEK”

 

Dış transferde beş futbolcu ile anlaştıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İç transferin yanı sıra dış transfere de ağırlık veriyoruz. Beş futbolcu ile anlaşmaya vardık ve imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Bu yıl kuracağımız kadro ile şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden birisini olacağız. Taraftarlarımız hiç şüphe etmesinler. Kapaklı’ya layık bir takım kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10