Zabıtadan sıkı denetim

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Kumbağ Jandarma Komutanlığı ekipleri umuma açık istirahat ve eğlence yerlerini denetlediler. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta MüdürlüğÃ?

Süleymanpaşa 10.07.2017 20:23:00 0
Zabıtadan sıkı denetim

KONTROLLÜ DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kumbağ Jandarma ekiplerince ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda Kumbağ ve Barbaros mahallelerinde faaliyet gösteren bar, kafe, içkili restoran ve içkili lokantalarda işyeri ruhsatı başta olmak üzere, ses düzeyi, satışa sunulan ürünler ve genel temizlik kuralları kontrol edildi.  Mevzuata aykırı hususlar tespit edilen iş yerleri sahiplerine idari işlemler uygulanırken, Jandarma Komutanlığı’nın da kimlik kontrolü yaptığı denetimlerin devam edeceği kaydedildi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Belediye olarak bu tür mekânları rutin olarak kontrol ettiklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Zabıta Müdürlüğümüz ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüzden oluşan ekiplerimizle birlikte gerek Jandarma Komutanlığı gerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber çıktığımız bu denetimlerde gece mekânlarında kontroller gerçekleştiriyoruz.  Son yaptığımız denetim Kumbağ ve Barbaros mahallesinde bulunan umuma açık istirahat ve eğlence mekânları, bar, kafe ve içkili mekânları kapsıyor. Süleymanpaşa halkının huzuru ve güveni için diğer kurumlarla koordineli çalışmalarımız bugün olduğu gibi yarın da devam edecek,” diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10