Belki ölmemiştir bir daha bakın!

Malkara'da 55 yaşında, hamallık yaparak geçimini sağlayan İsmet Altın, kullandığı patpat adı verilen tarım aracının devrilmesi sonucu, araç altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayı haber al?

Malkara 10.07.2017 20:25:00 0
Belki ölmemiştir bir daha bakın!

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

 

Patpat adı verilen araca 3 akrabasını da alarak balya taşıma işi bulmak için köyleri gezen Altın, Dereköy Mahallesi Köprü mevkiine geldiği sırada hakimiyetini kaybetti. Aracın devrilmesi sonucu ters dönen aracın altında kalan İsmet Altın, hayatını kaybetti. Aracının kasasında oturan akrabaları Ahmet Sarılır (47), oğulları Turhan (17) ve Nuri (15) ise kazayı yara almadan atlattı. İsmet Altın’ın cesedi, savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kazayı haber alıp gelen yakını Birsen Sarılır, "Bırakın artık bu balya taşıma işini. Allah'ım çok fena oluyorum. Gitti İsmet kardeşim gitti. Allah'ım bu da mı gelecekti başımıza? Belki ölmemiştir, İsmet kardeşim. Bir kere daha bakın" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Yokuş aşağı inerken bir anda ters döndüklerini belirten Ahmet Sarılır, "Biz kasada oturuyorduk. Yokuş aşağıya inerken ne olduğunu anlamadık. Baştan toprak zemine çarptı. Sonra patpat devrildi. Biz son anda devrilirken üzerinden atladık" dedi. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10