Arabası range ama…

Nüfusu resmi rakamlara göre 150 bine yaklaşan Çerkezköy'de, kalabalıklaşan nüfusla birlikte, duyarlılık gittikçe azalıyor. Atatürk Caddesi üzerinde engelliler için ayrılan yol, birtakım kendini bi

Çerkezköy 10.07.2017 20:35:00 0
Arabası range ama…

3 SAAT BOYUNCA ENGELLİ RAMPASINI İŞGAL ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi ve İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin özverili çalışmalarına rağmen bazı duyarsız vatandaşlar, engelli vatandaşların hayatını zorlaştırıyor. Kent merkezindeki kaldırımların engelliler için de uygun hale getirilmesine aldırmayan kimi duyarsız vatandaşlar, aracını engelli rampaları önüne park ediyor. Dün meydana gelen olayda Çerkezköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde, aracını engelli rampası üzerine aracını park eden vatandaş, yaklaşık 3 saat boyunca aracını bulunduğu yerden almayarak, engelli rampasını kapattı.

 

KİMİSİ OLDUĞU GİBİ KİMİSİ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ

 

Sürekli gelişen nüfusu ile birlikte Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Çerkezköy’de duyarsız vatandaşlar tarafından engelli rampaları, yaya kaldırımları sürekli işgal edilerek, engelli vatandaşların hayatını zorlaştırıyor. Dün Ranch marka aracını engelli rampası üzerine park eden vatandaş, yaklaşık 3 saat boyunca aracını bulunduğu konumdan almayarak, engelli vatandaşların kaldırıma geçişlerinde yardımcı olan engelli rampalarını kapattı. Duyarsızlığıyla Çerkezköylü vatandaşların tepkisine neden olan kendini bilmez kişilerin yanı sıra, aracını düzgün bir şekilde, engelli rampalarını işgal etmeden park eden sürücülerin bulunması günün güzel haberi olarak göze çarptı. Yine aynı cadde üzerinde bir başka vatandaşın engelli rampalarını işgal etmeden aracını park etmesi, Çerkezköylü vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10