Teröristleri lanetledi

Ak Parti Gençlik Kolları 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nin ardından şehitlerini unutmadı. Tüm yurt genelinde olduğu gibi, Çerkezköy'de de Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Çerkezköy Belediyesi ?

Çerkezköy 11.07.2017 19:57:00 0
Teröristleri lanetledi

‘’TÜRK MİLLETİNİN VATANSEVERLİĞİ DÜNYAYA ÖRNEK OLDU’’

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rengin Güler, yaptığı basın açıklamasında 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin olduğu gece, Türk milletinin, vatanseverliğini dünyaya örnek olacak şekilde sergilendiğini belirterek, ‘’Hatırlanacağı üzere, 15 Temmuz gecesi, ülkemizi, vatanımızı milletimizi, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçerek, kanlı darbe girişiminde bulunmuşlardır. 15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişimini Sn. Cumhurbaşkanımızın halkı meydanlara davet etmesi, halkın devletiyle ve hükümetiyle, dik durmasıyla önlenmiştir. Bu anti demokratik girişimlere karşı daha güçlü olan Yüce Milletimiz, vatanperverliğini dünyaya örnek olacak biçimde sergilemiştir’’ dedi.

 

‘’HATIRALARI GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ’’

 

Güler; ‘’Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bugün 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü’’ kapsamında açtığımız fotoğraf sergimiz, her yıl 15 Temmuz günü hatırlayacak ve hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız’’ diye konuştu.

 

‘’MEYDANLARA DAVET EDİYORUZ’’

 

Güler; ‘’Türk Siyasi Tarihi’nde kara bir leke olarak hatırlayacağımız bu darbe dönemlerinin ardından, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın liderliğinde zafer değiştirilemez biçimde demokrasinin olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletin ve bölünmez vatanın bir ferdi olarak tüm Çerkezköylü hemşehrilerimizi meydanlara davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10