Dükanlı ailesinin acı günü

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı'nın kardeşi Çetin Dükanlı (44) önceki gün hayatını kaybetti.

Kapaklı 12.07.2017 20:45:00 0
Dükanlı ailesinin acı günü

Yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Çetin Dükanlı için Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

44 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

 

Çorlu Devlet Hastanesi’nde önceki gün hayata gözlerini yuman 44 yaşındaki Çetin Dükanlı’nın naaşı Kapaklı Esen Sokak’ta bulunan evinin önünde alınan helallikten sonra merkez camiinde cenaze namazı kılındı.  Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş’ın kıldırdığı cenaze namazına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Üçel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Erdal, MHP İlçe Eski Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DUALARLA UĞURLANDI

 

Kılınan cenaze namazının ardından Çetin Dükanlı’nın naaşı Kapaklı Şehir Mezarlığında dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.  Evli ve üç çocuğu bulunan Çetin Dükanlı’nın taziyelerini ise abisi Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı kabul etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10