Alt yapısı tamamlanan sokaklar asfaltlanıyor

Kızılpınar mahallesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay esnafları da ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi. Akay, alt yapısÄ?

Çerkezköy 12.07.2017 20:49:00 0
Alt yapısı tamamlanan sokaklar asfaltlanıyor

“SICAK ASFALT İLE KAPLANACAK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay önceki gün Kızılpınar Mahallemize bağlı İstiklal Caddesi ve Osmanlı Caddesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’te Başkan Akay’a eşlik etti. Başkan Akay’ın ilk durağı, yol yapım çalışmalarının devam ettiği İstiklal Caddesi oldu. İstiklal Caddesi’nin Çorlu yolu ile bağlandığı mevkide betonlama çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Akay “ İstiklal Caddesi’nin Hürriyet Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar olan kısımda kaldırım ve betonlama çalışmaları tamamladıktan sonra, Büyükşehir Belediyemiz tarafından İstiklal Caddemiz sıcak asfalt ile kaplanacak” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

İstiklal Caddesi esnafı ile de bir araya gelen Başkan Akay” Büyükşehir Belediyemiz ana caddelerimizde ve sokaklarımızda altyapı çalışmalarını tamamlarken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda ise kaldırım ve yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Altyapısı tamamlanan caddelerimiz yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt ile kaplanacak. Çerkezköy Belediyesi olarak biz de altyapısı tamamlanan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından bize teslim edilen sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplıyoruz” dedi. Öte yandan Başkan Akay incelemeler ve esnaf ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince sıcak asfalt ile kaplanan sokakları dolaştı. Osmanlı Caddesine giden Akay, burada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve kaldırım yapım çalışmalarını inceledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10