Yanan evi minikler söndürdü

Aydoğdu Mahallesi'nde yaşayan dezavantajlı çocuklara yönelik Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından faaliyete geçirilen Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi yaptığı ça

Süleymanpaşa 17.07.2017 20:21:00 0
Yanan evi minikler söndürdü

 Miniklerin daha önce de luna parkı gezerek eğlenceli anlar yaşamıştı. Bu sefer de itfaiye merkezini gezen minikler, gezileri sırasında aldığı eğitimlerle yanan bir maket evi söndürdüler.

 

Daha önce lunapark gezerek eğlenceli anlar yaşayan minikler, bu seferde itfaiyeyi gezerek yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Bir günlüğüne yaptıkları bu gezide eğlenceli anlar yaşadıklarını belirten minikler doyasıya eğlendi. İtfaiye gezileri sırasında tatbikat da gerçekleştiren minikler, maketten yanan evi söndürürken heyecanlı bakışları tatbikatı izleyenler de miniklerin heyecanına ortak oldu.

 

İTFAİYEYİ GEZDİLER

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, gerçekleştirdiği çalışmalarla öğrencilerini geleceğe hazırlarken yaptığı etkinlik ve gezilerle de motivasyonu arttırarak öğrenmede sınırları zorlamaya devam ediyor. Son olarak lunapark gezisi ile öğrencilere unutulmaz anlar yaşatan Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nin bu haftaki durağı ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi oldu.

 

GÜRAL YALNIZ BIRAKMADI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın da öğrencileri yalnız bırakmadığı İtfaiyenin birimlerinin gezilip yangında çağrının alınmasından hazırlanılıp çıkışa kadar birçok detayın öğrencilerle paylaşıldığı etkinlikte öğrenciler ayrıca itfaiye araçlarına da binmenin heyecanını yaşadı.

 

İTFAİYECİLERE SÜRPRİZ YAPTILAR

 

Yangın söndürme eğitimi ile sona eren itfaiye gezisine öğrencilerin yaptığı sürpriz damga vururken, minik eller Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde aldıkları müzik eğitimlerini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çalışanlarına sergilediler.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10