TESKİ'ye ateş püskürdü!

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tokuşlar sokak ile Mescid sokak arasında kalan bir apartmanın giriş katı ile bodrum katı sular altında kaldı. Etkili olan sağanak yağışın ardından dükkanı sular altınd

Çerkezköy 18.07.2017 20:30:00 0
TESKİ

EV VE İŞ YERLERİ SULAR ALTINDA KALDI

 

Dün tüm Trakya da etkili olan sağanak yağış Çerkezköy’de de hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın ardından birçok ev ve iş yeri sular altında kalırken, Celal Yıldırım isimli vatandaş ise TESKİ ekiplerine adeta ateş püskürdü. Yağışın ardından sabah saat 08.30 sularında TESKİ Çerkezköy Şubesine giderek dükkanını ve bodrum katın su bastığı ihbarında bulunduğunu belirten Yıldırım, ekiplerden yardım istediğini ifade etti.

 

TESKİ’Yİ ŞİKAYET EDECEK

 

Akşam saat 17.00 olmasına rağmen hiçbir ekibini gelmediğini sözlerine ekleyen Celal Yıldırım, “bizzat kendim gidip yetkililerle görüşmeme rağmen bana ekip gönderileceği söylendi. Saatler geçmesine rağmen kimse gelmedi. Tıkanan logar yüzünden dükkanım ve bodrum katı sular altında kaldı. Aynı şekilde sokak üzerinde bulunan araçlarda adeta sulara gömüldü. Defalarca aramama rağmen TESKİ’den iki kişi akşam saatlerinde gelip sadece dükkana bakıp gittiler. Vatandaşı hiçe sayan TESKİ’den şikayetçi olacağım” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10