Bedelsiz olarak camii yaptıracak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Kamer İnş. Ltd. Şti. firma sahibi Mehmet Kocaağalar arasında, Belediye Başkanlık makamında cami inşaatı protokolü imzaları atıldı.

Malkara 18.07.2017 20:46:00 0
Bedelsiz olarak camii yaptıracak

Camiatik Mahallesi, Hasan Gürkan Caddesi üzerinde bulunan Pafta:44, Ada:689, Parsel:18 No'da Malkara Belediyesi adına kayıtlı 3025,62 m² yüzölçümlü gayrimenkul üzerine Kamer İnş. Ltd. Şti. firması tarafından bedelsiz olarak yapılacak camii inşaatına dair protokol imzalandı.

 

‘’MALKARALI VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN’’

 

Protokol imza töreninde; Firma Sahibi Mehmet Kocaağalar ve oğlu Kamil Kocaağalar, Proje Mimarı Kudret Çizen ve Malkara Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdür Vekili Erhan Namlı yer aldı. Protokol imza töreninde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “ Camiatik Mahallesi mevkiinde cami ihtiyacı vardı. Camiatik Mahallemize Kamer İnş. Ltd. Şti. firması tarafından bedelsiz olarak yapılacak olan caminin protokolünü imzaladık. Camiatik Mahallesine yapılacak olan cami inşaatının tüm masraf ve giderleri Kamer İnş. Ltd. Şti. Firması tarafından karşılanacak. Cami inşaatı yer teslimi yapıldıktan sonra 2 yıl içerisinde tamamlanacaktır. Malkaralı hemşerilerim adına Hayırsever işadamı Mehmet Kocaağalar'a teşekkür ediyorum. Yaptırılacak camiinin içerisinde yapılan ibadetlerin, duaların kabul olmasını ve camiimizin Malkaramıza vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10