İyiliğe dönüştürüyorlar

Cumhuriyet Halk partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları yaklaşık üç yıl önce başlattıkları 'iyiliğe dönüştür' projesi kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine giysi yardımÄ

Çerkezköy 24.07.2017 20:35:00 0
İyiliğe dönüştürüyorlar

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca giysi yardımlarını yaz, kış demeden yılın 12 ayında devam ettirildiğini belirtti.

 

‘’GİYSİLERİ İLÇE TEŞKİLATIMIZDAN ALABİLİRLER’’

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle giysi ihtiyacı olan ya da dar gelirli vatandaşların İlçe teşkilatına gelerek çocuklarına giysi almalarını belirtti. Alaca;“Yılın 12 ayı devam ettirdiğimiz ‘iyiliğe dönüştür’ projemiz kapsamındaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giysi yardımımız nedeniyle, maddi durumu iyi olan halkımızdan evlerinde giymedikleri ya da az giydikleri giysileri yıkayıp, ütüleyerek bizlere teslim etmelerini istiyoruz. Bu konuda katkı sağlayan duyarlı vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bize teslim edilen giysileri ilçemizde zor geçinen dar gelirli ya da hiç geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına ücretsiz olarak veriyoruz. Mayıs ayı itibariyle başlattığımız yazlık kıyafet dağıtımımız devam ediyor. Ayrıca Kurban Bayramı’na da sayılı günler kalmış olması nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bayramlık giysi ihtiyaçlarını da karşılamak için İlçe teşkilatımızdaki CHP market reyonlarından kendilerine ve çocuklarına uygun kıyafetleri seçim alabilirler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10