Başkan Akay'dan Aras bebeğe hediye paketi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Çerkezköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğurcan Avcılar ve İrem Avcılar çiftine bebek ziyareti

Çerkezköy 24.07.2017 20:39:00 0
Başkan Akay

Uğurcan Avıclar ve İrem Avcılar çiftinin, geçtiğimiz hafta 3 kilo 600 gram olarak dünyaya gelen ve Aras ismini verdikleri erkek bebeği kucağına alan Başkan Akay, Avcılar çiftine bebeğin analı babalı büyümesi ve uzun ömürler temennisinde bulundu. Başkan Vahap Akay, ziyaretini yeni doğan bebeklere yönelik başlattığı ‘Hoş geldin bebek’ ziyaretleri kapsamında yaptığını belirtti.  

 

ARAS BEBEĞE SAĞLIKLI YAŞAM DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 15.15’te Çerkezköy Gazetesi Yazi İşleri Müdürü ve CHP Çerkezköy İlçe Gençlik kolları Başkanı Uğurcan Avcılar ve eşi İrem Avcılar çiftinin dünyaya gelen  ve  Aras adını koydukları bebeklerini ziyaret ederek  Avcılar çiftine ‘Hoşgeldin Bebek’ paketini hediye etti. Uğurcan ve İrem Avcılar çiftini tebrik eden Akay, daha sonra Aras bebeğe sağlıklı, mutlu  ve uzun bir yaşam diledi. Uğurcan ve İrem Avcılar çifti Başkan Akay’a ziyareti için teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10