Optimed'ten ikili kutlama

Çerkezköy Belediyesinin gerçekleştirdiği toplu sünnet törenine ev sahipliği yapan Özel Optimed Hastanesi Vahap Akay'ın hastaneyi ziyareti esnasında, basın mensuplarına ve Akay'a sürpriz yaptılar

Çerkezköy 24.07.2017 21:05:00 0
Optimed

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın doğum günü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Optimed Hastanesi çalışanları, Akay’a ve basın mensuplarına özel bir kutlama yaptılar. Akay’ın ziyareti sırasında üzerinde"Sayın Basın & Sayın Vahap Akay Her şey sizlerle güzel" notunun bulunduğu pasta ile karşıladılar.

 

SÜRPRİZ YAPTILAR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, toplu sünnet törenine ev sahipliği yapan Özel Optimed Hastanesi’ne dün bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Vahap Akay’ı ve basın mensuplarını karşılayıp kendilerine ziyaret esnasında eşlik etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın doğum günü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Özel Optimed Hastanesi, Akay’a ve basın mensuplarına sürpriz yaptılar. Ziyaret esnasında Akay ve basın mensupları üzerinde "Sayın Basın & Sayın Vahap Akay Her şey sizlerle güzel" notunun bulunduğu pasta ile karşılandılar. Akay da ‘Özel Optimed Hastanesi’nin 10. Yılını kutlarız’ diyerek pastayı kesti. Sürpriz kutlamanın ardından Vahap Akay ve Başhekim sohbet ettiler. Kutlamanın sona ermesi ile teşekkürlerini iletip hastaneden ayrıldılar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10